Puolisuunnikkaan

Puolisuunnikkaan

Kansi on erilaisia ​​aaltopellistä kohokuvioitu muoto puolisuunnikkaan. Se on erittäin taloudellinen ja levitetään suuressa mittakaavassa materiaali katto ja julkisivut. Laaja valikoima profiileja ja tyyppisiä levyjä, joista suosituin on pinnoitettu galvanoitu teräs ja mahdollistaa eri käyttötarkoituksiin niiden katot, ovet, julkisivut ja aidat, ja kantavat rakenteet kaikilla aloilla rakennusalalla.
Plate puolisuunnikkaan matala profiili voidaan asentaa julkisivut ja katot talojen, autotallien ja liikerakennuksia. Näkyvyyttä, nojalla niiden vahvuus, käytetään kansissa span ja kantavien rakenteiden. Puolisuunnikkaan ominaista lujuus ja jäykkyys rakenteen. Markkinoilla rakennusmateriaalien ovat puolisuunnikkaan sinkittyä terästä tai alumiinia sinkki ja alumiini päällystetty tai pinnoitettu eri paksuisia. Parantaa akustisia ominaisuuksia esineen, me rei’itetty trapetsiprofiileja.
Monenlaisia ​​profiileja voidaan ottaa käyttöön erilaisia, jopa kaikkein monimutkaisia ​​hankkeita. Suuri etu on erittäin nopea ja yksinkertainen asennus rakennuksen, joka määrittää lyhyen toteuttamiseen aikaa ja alentaa kustannuksia.