Boards, polyuretaani, Therma

Boards, polyuretaani, Therma

Polyuretaani on ensisijainen eristemateriaalia. Se keksittiin vuonna 1937, ja erinomaisia ​​tuloksia käytetään eristäminen maailmassa. Vuosien ja teknologian tuotannon parametreja parannetaan jatkuvasti, joten hänen asemansa eristemateriaalin lisääntyy.
Levyt jäykkä vaahto PIR therm, joka on moderni muunnelma polyuretaanista, joilla on korkea tulenkestävyys on erinomainen materiaali lämpöeristys äärimmäisen alhainen lämmönjohtavuus. Verrattuna perinteisiin eristeet, eristelevyjen PIR tarjoaa enemmän etuja. PIR polyuretaani tunnusomaista korkea eristysarvo – esim. PIR-em säästö kuumennettaessa 40-50% enemmän kaasua kuin käytettäessä tavanomaisia ​​eristeet. Polyuretaani levyt edelleen hakattu ja suhteellisen kevyt materiaali, mikä säästää kuljetuskustannuksia ja varastointi. käyttö paneelit on myös erittäin taloudellisesti houkutteleva. Payback nopeasti, muutaman vuoden käytön.
Valmistajien on taata korkea eristys arvo tuotteitaan pitkiä aikoja, joissakin tapauksissa jopa 15 vuotta. Käytännössä kestävyys polyuretaani PIR yleensä huomattavasti suurempi kuin nimetty takuuajat.